Η INTERPATH ιδρύθηκε το 2005 από τον Πέτρο Αθανάσογλου . Είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση που βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της. Ωστόσο δεν παύει να παρακολουθεί τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας με απώτερο σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των συστημάτων τηλεπικοινωνίας, ασφαλείας (με άδεια από την Ελληνική Αστυνομία) και αυτοματισμού.

Αντιπροσωπεύει σε όλη την Ελλάδα τον κορυφαίο ισπανικό οίκο AUTA COMUNICACIONES που κατασκευάζει προηγμένα συστήματα θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων και ελέγχου εισόδου ( access control) από το 1966, με διεθνή πιστοποίηση υψηλής ποιότητας ISO-9001. Επίσης στην εταιρεία μας μπορείτε να αποκτήσετε, κατόπιν μελέτης-αυτοψίας του χώρου σας, σύστημα συναγερμού και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας για την καλύτερη προστασία του χώρου σας.

Η εταιρεία Interpath διαθέτοντας εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να εγκαταστήσει στο χώρο σας κεντρικά συστήματα κεραιών (επίγεια ή δορυφορικά), συστήματα πυρανίχνευσης,  αντικλεπτικά συστήματα εμπορευμάτων, συστήματα αυτόματου κεντρικού κλειδώματος (με ηλεκτροπύρο), τηλεφωνικά κέντρα και συστήματα αυτοματισμού. Παράλληλα συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, συνδυάζοντας ποιότητα και προσιτές τιμές.

Η μεγάλη γκάμα των πελατών μας περιλαμβάνει τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, αεροπορικές εταιρείες, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, πολυάριθμες τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες με έργα σε όλη την Ελλάδα, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς από τους πελάτες που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα μας: